Sirdal Veteranvogn Klubb

Kvinesdalturen 5 juni 2016

Agder Motorhistoriske Klubb avd Lyngdal inviterte oss til blåtur med utgangspunkt fra Kvinesdal. Det var to biler som startet fra Tonstad og totalt var det kun tre biler fra       Sirdal Veteranvogn Klubb som møtte opp i Kvinesdal. Dette var nok på grunn av ”kollisjon” med treff på Voss som flere av klubbens medlemmer skulle på.

Det ble en meget vellykket tur med masse sol og varme. Ca 50 biler møtte opp i Liknes sentrum kl 1100 og etter masse bilprat og ”takk for sist hilsner” ønsket Torstein Knutsen oss velkommen og informerte om hvor turen skulle gå. Først skulle vi til Kvinlog der det ble en liten ”pitstopp” til is og drøs. Deretter satte vi kursen til Ole Tom Eftestøl i Fjotland som har bygget kraftverk for produksjon av strøm. Vi fikk omvisning i kraftverket som lå et lite stykke fra gårdene. Maskinen som gikk hadde et stort svinghjul som holdt en stor hastighet og det var jo en som ble fristet til å prøve å stoppe det. Ikke sant Dag Ståle? Inne i kraftverket hadde Ole Tom også to veteran-motorsykler. En Ariel og en Tempo. Etter omvisningen gikk vi tilbake til gården og satte oss sammen og nøt det fine været med kaffemat og trekkspillmusikk. En etter en takket vi så av og kjørte hjem hver til sitt.

Vi i Sirdal Veteranvogn Klubb vil med dette få takke AMK Lyngdal for turen og ser frem til neste års tur og håper at vi får flere medlemmer med oss da.

Mvh Aadne